Oldalak

2010. február 6.

szolgálati közlemény

Hoszzas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy kiszállok a blogolásból, a meskáról.
Már pár napja eldöntöttem, hogy egy ideig hanyagolom a zsugorkát, ugyan ötletem lenne, de ha leülök, rajzolok, egyszerűen nem jó, nem szívből jön az egész.
Aztán kaptam egy megrendelést egy kishajóra, és ott törött el az egész. Már nem azzal az örömmel készítettem, mint annó nyáron. Kényszer volt, és dühös lettem, és egyszerűen nem volt jó csinálni
És ha nem jó, és ha nem szeretem, akkor nincs értelme, én sem szeretnék egy olyan ékszert kapni, amit nem szívből és teljes odaadással csináltak. Úgyhogy a kishajós megrendelés ne forduljon elő, a legtöbb alkotásom, bejegyzésem is törlöm.
És köszönöm az eddig kapott jót, és dícséretet, vásárlásokat, örömöket és kommenteket!

anna

6 megjegyzés:

  1. Szia Anna! Persze most majd sokan írnak, hogy ne tedd, meg csináld, ... stb.
    Viszont! Egy ideig nekem is abba kellett hagyni a gyöngyözést, gyurmázást -> nem szerettem csinálni. De idővel visszatérhet a kedv! :) Sőt! Vissza is fog, addig meg azért ha jó ötleted támad, akkor írd le egy papírra, még jól jöhet! :)

    VálaszTörlés
  2. Óóó, ez engem teljesen váratlanul ért. Megértem én is ezt a dolgot, viszont azt nem kéne tenned, hogy kitörlöd az eddigieket!!!!!!!!!!! annak meg mi értelme?? elveszik az a sok minden.... mielőtt én kidobok valamit, ezerszer átgondolom, biztosan soha nem kell már?! és ha most ezeket a dolgokat, a bejegyzéseket a megjegyzésekkel együtt eltünteted, már soha többé nem tudod visszahozni..... de hát Te tudod :(
    ha jól láttam, a jó kis kukucskálós rénszarvasod pl már eltűnt, úgyhogy gondolom, már megejtetted a pusztítást (nem néztem végig sok mindent)
    sajnálom
    azért remélem, előbb-utóbb visszatérsz, és hogy néhanapján ellátogatsz hozzám, és, hogy nem adod fel teljesen az alkotást, és azért írsz majd még e-mailt, és találkozunk is, .....

    VálaszTörlés
  3. Én is most tudtam meg veletek együtt, és énis ezt az egyet nem értem,hogy mért kellett mindent nyomtalanul törölni? :S

    VálaszTörlés
  4. persze, azért nem tűnök el nyomtalanul, követem az eddig követett blogokat, meg alkotni is fogok, persze, de szerintem mást, máshogyan, egyszer, de azt a görcsös rossz élményt, msot egy idejig nem akarom újra, amit nem csak a kishajó, hanem egy be nem mutatott dinnye rajzolásakor átéltem.

    és törölni meg azért töröltem, mert ha én már nem itt, akkor ne mutogassam az alkotmányaimat. Mivel eladni már nem akarom, ne nézegesse más, idegen, biztos hülyén hangzik, de így tudom teljesen abbahagyni. Próbáltam úgy, volt már pár ilyen "válság" de ha ezek itt vannak, akkor attól, hogy én már nem csinálok, attól ez még van, és nincs abbahagyva, lezárva. Most lezártam. Tényleg szerettem benne sokmindent. De azthiszem ennek kellett volna az örömforrás oldalon állnia az életemben, de nem ott állt sokszor.

    VálaszTörlés
  5. nagyjából érthető
    azért várunk vissza - szerintem mindannyian
    Anett, Te azért még maradsz, ugye?

    VálaszTörlés
  6. jaj nagyon sajnálom :( legközelebb azért szerintem csap piszkozatként mentsd a bejegyzéseket, legalább neked megmaradnak.

    és persze örülök, hogy nekem legalább van egy igazi, szívből jövő pumpkin kishajóm :)

    VálaszTörlés