Oldalak

2010. július 17.

spárta

na hát elkészült a görögös- spártás téma is.
megvolt a fotózás is este fél 10kor még nyomtuk, de szerintem kurvajó (márbocs) képek lettek... a gond csak az hogy az nem épp mostanra fogom megkapni... mire a srác megcsinálja őket..hejjj... sztem kb aug végére látok abból képet. :D
na úgyhogy itt egy kollázs... mindenki vegye elő a képzelőerejét,és ügyesen tegye össze a fehér ruhát, a nyaksit meg a gladiátoros karpántot... és akkor kb megvan hogy miis itt a téma.

7 megjegyzés:

  1. A fehér ruha és a karpánt nagyon tetszik! :)
    Képzeld vettem zsugorkát, mert már nagyon régóta ki szeretném próbálni. Szerinted neki merjek állni sima gáztűzhelyes sütővel? Bármilyen tanácsot szívesen fogadok a témával kapcsolatban! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon csinos ez a fehér ruha is!És persze a kiegészítők is.Sesame kérdésére én is kíváncsi vagyok.Sütőben csináltam én is,de volt,amikor eldeformálódott egy kicsit és ha fülbevalónak valót csináltam,nem lett egyforma a két fél.Persze volt amikor sikerült,de fogalmam sincs mit csináltam rosszul:)

    VálaszTörlés
  3. Áu,párom gmailje volt bejelentkezve,tehát Róbert én vagyok:)

    VálaszTörlés
  4. :D köszönöm a dicséretet. :)

    hu a zsugorkás simán sütős témához sajna nem tudok hozzászólni,mert még sosem próbáltam. én hőlégfúvóval csinálom, igy foggalmam nincs hogy megy ez sütőben. de amúgy igen, ez a két fülbevaló teljesen különböző, ez előferdül, és sokszor én sem tudom miért... mostanra kezdem kitapasztalni,hogy melyik lap merre deformál,vagy mikor hogyan kell forgatni...
    de azért továbbra is úgy gondolom hogy a zsugorka egy elég szabad dolog...mármint úgy lesz ahogy ő akarja :)

    VálaszTörlés
  5. És azt esetleg tudod,hogy ilyen hőlégfúvót hol és mennyiért lehet beszerezni? :)

    VálaszTörlés
  6. uuuha ez apa témája :))) nemtudom én tőle nyúltam be... árban fogalmam nincs, amugy meg sztem OBI vagy ilyenek...

    VálaszTörlés
  7. Azért köszönöm! :) Hát, ha mást nem utánanézek pár régi praktikában, hátha írnak róla valamit.. :)

    VálaszTörlés