Oldalak

2009. augusztus 22.

díjeső :):)

Az elmúlt napokban 2 helyről is megkaptuk ezt a kedves kis díjat. Ezer köszönet és hála érte:):):) Tényleg nagyon örölünk neki, ilyenkor jó látni, hogy érdemes csinálni ezt az egészet.:):)

Elősször Viki lepett meg vele, ezzel a pár kedves szóval:
"mert irtó helyes dolgokat művelnek, és mert állandó vidámság sugárzik a blogjukból, amit én rendkívül fontosnak tartok (persze lehet, hogy nem ilyenek a lányok, de az eddigi "beszélgetéseinkből" is ezt szűrtem le :) )"

Másodszor pedig Kinga:
"akiknek imádom a holmijaikat, főleg a legutóbbi tengerészes kitűzőt :) Nagyon ötletesnek, egyszerűnek, mégis nagyszerűnek tartom ezeket az ékszereket!"

És akkor ezt ennek rendje módja szerint, továbbküldjük két alkotótársnak:)
Elsőkörben pont az a két leányzó lenne, akitől kaptuk:)

De végül,
Kricsár Annamária mellett döntöttünk. Biztosan megkapta már, de elképesztő amit az egyszerű villanydrótokból alkot. Nem lehet ezt szó nélkül hagyni.:) Amikor rátaláltunk a blogjára, napokon keresztül egymásnak küldözgettük, hogy nééézd, ez is menniyre jó, meg ez, meg amaz. Hihetetlen, amilyen tökéletességel csinálja:)

és Ráczkevei Katának küldük sok szeretettl, és elismeréssel!:) Szeretünk barangolni a blogján, látni azt a precíz munkát, minden egyes termékén. Látszik, hogy szeretettel és élvezettel alkot, és nem mellesleg marha jó textileket használ.;)

Mégegyszer KÖSZÖNJÜK!:)

3 megjegyzés:

 1. Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm szépen!

  VálaszTörlés
 2. Sziasztok!
  Szeretnélek meghívni titeket egy adag hűsitő limonádéra. Részletekért nézzetek be hozzám :)

  VálaszTörlés
 3. Hú köszi:)
  Csak nemrég értünk haza, most vettem észre.:)
  Szegeden jól jött volna:)
  De mivel már annyira nem aktuális, remélem nem baj ha nem tesszük ki.
  De tényleg nagyon szépen köszönjük, hogy gondoltál ránk!:)

  VálaszTörlés