Oldalak

2010. április 18.

mi,hol??

Játék?
Hát itt még várni kell rá, szülinap még nincs, 100 bejegyzés már lehet lenne, ha nem törlődött volna fele, a 100 olvasó de még az 50 is messze van, meg a 10000 es látogatottság is. :p Ja na meg Meskabalán sem nyerek, úgyhogy marad az hogy benevezhettek Vikinél vagy Elzánál.... Na túl sokan nem kell, mert igy se vagyok egy szerencsés alkat, de ha ezren jöttök biztos nem nyerek. :)

ja és a legjobb a héten:
Anyukámtól kaptam... papirevő, rugófarkú béka. :D :D

7 megjegyzés:

  1. imááádom :))
    ás ami késik, nem múlik, lesz az nemcsak 50, de 100 is meg még több, és a 10 000-et is eléred úgyis :)

    VálaszTörlés
  2. óóó, nekem is van ilyenem csak az valami meghatározhatatlan állat :) leginkább talán oroszlán...

    VálaszTörlés
  3. nekem pontosan ugyanilyenem van,csak pirosban. de az társaságban jár,van lyukasztó,kapocskiszedő és bélyeg pajtása is. vicces kis jószág,mindig elkószál.

    nálam simán lesz esélyed,aztán amint lezárul,jön is az újabb,nem tudok nyugton lenni,csinálgatok dolgokat,amik csak a jókedvű leánykákra várnak,ha lesz rá igényük:)

    VálaszTörlés
  4. hú Elza akkor neked marhajó állatkerted van már!:)
    Nekem Katica toll barátja van a békámnak...

    Na meg amúgy nem kell félteni,nem vagyok kétségbe esve,hogy kevesen olvasnak. :D

    VálaszTörlés
  5. örülök,hogy van katicád,mert tegnap pont ragasztottam egy fa katicát a kertedre:)

    no,én mondjuk meglepődtem,hogy már 21-en vagytok. nem,mondom,hogy nem esik jól,mert azért jó dolog ez,csak nem erre utazom,nem zavarna,ha senki nem lenne...az a lényeg,hogy kikapcsol,megnyugtat,meg ilyesmi...de gondolom,másnál is:)

    állatkert meg nagy van,de inkább zenében...ANIMAL collective,grizzly BEAR,panda BEAR,seaBEAR,fleet FOXES,super furry ANIMALS,meg még sok.

    VálaszTörlés
  6. na ja néha jó az inkognitó,vagy legalábbis ha nem sokan rágják át a gondolataid... nekem is akad még egy blog, amire most kb 1 év után irtam, azt szerintem még senki nem olvasta. :D sztem még véletlenül se...
    megyek hallgatom a állatkertes mindenes zeneválogatásod....

    VálaszTörlés